Spørsmål og svar

Q: Er det sikkert at det blir Fjordbrøl 2020?
A: Nei, men vi tar høyde for å arrangere dersom vi får lov av myndighetene og det lar seg gjøre på en sikker og forsvarlig måte.

Q: Hvorfor skal jeg kjøpe billetter når der ikke er sikre selv en gang?
A: Uansett hvor liten eller stor festivalen er så får vi utgifter på lyd, lys, gjerder, renovasjon, vakthold, søknader etc. Siden disse utgiftene er like, uavhengige av antall deltakere, så ønsker vi å vite om vi får solgt nok billetter til at det er lønnsomt med så få deltagere.

Q: Hva skjer med pengene mine hvis dere ikke arrangerer Fjordbrøl 2020 likevel?
A: Vi har lagt opp til at dersom vi likevel avlyser så vil billettkjøpet kunne bli refundert, eller gjøres det om til gavekort.

Q: Hvilke artister kommer i år?
A: Vi hadde egentlig tenkt å «slå litt på stortromma» men med de begrensede mulighetene vi får så må vi også kutte i artistutgiftene. Det vil i utgangspunktet gjøre at det bare blir 2 artister hver kveld og at vi må vente med de største navnene til senere. Men vi lover at det finnes utrolig mye bra musikk der ute, og kanskje får du se noen nye lokale artister?

Q: Hva avgjør om det blir festival eller ei?
A: Det er 2 ting som kan stoppe festivalen:
1: Dersom myndighetene ikke tillater arrangementet å gjennomføres.
2: Dersom vi ikke får solgt minimum 200 billetter innen 24. mai.

Q: Er det trygt å arrangere en festival nå?
A: Nei, vi ville ikke arrangert dersom det var nå den skulle avholdes. I skrivende stund så er det rundt 2 mnd. siden dette startet og det er 2 mnd. til festivalen starter. Mye kan endre seg på den tiden og det er med håp om bedre tider at vi gjør dette. Siden vi er en så liten festival kan vi være fleksible på en annen måte enn andre festivaler. Vi forholder oss ellers til helsemyndighetene og skal legge tilrette på best mulig måte for å overholde smittevern.

Q: Smittesporing er jo viktig men når jeg kjøper billetter så vet dere jo ikke hvem som bruker dem?
A: Det stemmer. Det vil sannsynligvis bli pålagt å vise ID og skrive seg inn på gjestelisten ved ankomst. Dette er for at vi kan dokumentere hvem som var på arrangementet dersom det oppstår en situasjon hvor det vil være nødvendig å spore opp potensielt smittede.