fbpx

Spørsmål og svar

Q: Hvilke artister kommer i år?
A: Artister slippes fortløpende. Følg oss på facebook, instagram eller sjekk denne siden –>

Q: Hvordan kommer jeg meg til festivalen?
A: Vi har flere bussavganger daglig både til og fra festivalen. Sjekk infosiden om buss vår og bestill buss-billetter allerede i dag!

Q: Hva er miljøavgift?
A: Når du kjøper en drikke betaler du 20,- i miljøavgift for glasset. Dersom du leverer glasset tilbake i baren for gjenvinning, får du nytt glass gratis!

Q: Hva inngår i «VIP-billett»
A: Ved å kjøpe VIP vil du i tillegg til vanlig tilgang til festivalområdet få tilgang til et eget område med større utvalg drikke, proffe bartendere, tak over hodet, sitteplasser og bord!

Q: Kan jeg refundere billetten min?
A: Nei, vi kan ikke refundere billetten men dersom det har oppstått en situasjon som gjør at du ikke kan stille, anbefaler vi at du sjekker med forsikringsselskapet ditt! Mange reiseforsikringer kan dekke dette hvis uhellet er ute.

Q: Kan jeg oppgradere billetten min?
A: Vi kan ikke gjøre direkte endringer på billetten, men ta kontakt med oss på support via chat eller support@sablamoro.no så kan vi hjelpe deg. Etter 1. juni er det ingen mulighet for å oppgradere billetter.

Q: Jeg har venner på campen jeg vil besøke. Kan jeg det?
A: Ja, selvsagt! Men du må kjøpe tilgang til camp. Med billetten «Camp – HELG (Opphold, per pers.)» kan du fritt bevege deg på alle campene våre.

Q: Er det strøm på campen?
A: Ja, men det lønner seg å komme tidlig. Dersom du kommer sent kan det være du kommer for langt borte fra strømskapene. Det er IKKE strøm på telt-campen. Se mer info om camp her –>

Q: Selger dere mat?
A: Jepp! Pølser, pizza, toast, pommes frites, burgere samt mineralvann og kaffe. I kiosken finner du også litt enkle kioskvarer og annet snacks.

Q: Når åpner campen?
A: Campen åpner 16:00 torsdag 6.6. og er åpen frem til søndag 9.6 klokken 15:00

Q: Tar dere ledsagerbevis?
A: Ja, med ledsagerbevis kommer du gratis inn på festivalen. Vi har 2 stk. HC-toaletter på festivalområdet men vær obs på at det kan være utfordrende med rullestol dersom det kommer mye nedbør siden festivalområdet er på et jorde!