fbpx

Info om tiltak for smittevern

Vi har hatt tett samarbeid og dialog med offentlige myndigheter og sammen med et eksternt medisinsk team skal vi gjøre Fjordbrøl 2021 til et sikkert arrangement å delta på!

For å gjøre det er vi avhengig av at alle tar en GRATIS hurtigtest SENEST 1 time før du skal inn på festivalområdet!

Testen kan tas opp til 24 timer før du skal inn på området.

Hurtigtestene kan du ta hos oss men det kan altså gå opptil 1 time fra du tar testen til du får grønt koronasertifikat og kan komme inn på festivalområdet.

For å komme inn må du ha grønt koronapass. Det finner du på helsenorge.no/koronasertifikat. HUSK BANK-ID (på mobil eller brikke) så du kan logge inn å finne koronasertifikat/pass. Du MÅ vise oss ditt koronasertifikat/pass for å komme inn på området!

OBS! Dersom du skal ta buss: DET ER PÅBUDT MED MUNNBIND PÅ BUSSEN!
Dersom en person på bussen tester positivt ved ankomst, vil hele bussen måtte gå i karantene hvis ikke alle bruker munnbind. Det er derfor viktig at du tar med deg munnbind du kan bruke på bussturen!

Vi har delt inn feltene våre i 2 hvor det i hvert felt kan være opp til 500 mennesker.
Alle vil ha disponibelt sitteplass med 1 meter avstand til andre, men det er ikke «faste tilviste sitteplasser» hos oss. Vi er det første store arrangementet på Sørlandet som baserer seg på «massetesting» av deltakere. En del mer jobb for oss, men mer frihet til dere!
Resultatet er at du fritt kan ferdes hvor du vil (innenfor ditt felt).

ALLE må ta en GRATIS hurtigtest SENEST 1 time før du skal inn på festivalområdet!

Testen kan tas inntil 24 timer før du skal inn!


For at vi skal kunne arrangere en slik type festival, må samtlige gjester ha grønt koronapass for å komme inn på området.
Grønt koronapass får du ved å være vaksinert, ha hatt korona de siste 6 mnd. eller ha negativ prøvesvar. (Se mer info på helsenorge.no/koronasertifikat)

For de aller fleste er det sistnevnte – altså negativt prøvesvar – som er det aktuelle. Vi setter derfor opp teststasjoner på følgende steder og tider:
FREDAG 2. JULI
Birkeland, grusplassen på Idrettsplassen : 12:00 – 16:00
Øvre Camp *: 12:00 – 18:00
Festivalområdet: 12:00 – 24:00

LØRDAG 3. JULI
Birkeland, grusplassen på Idrettsplassen : 12:00 – 16:00
Øvre Camp *: 12:00 – 16:00
Festivalområdet: 12:00 – 24:00

* Øvre camp er der du blir tilvist når du ankommer oss. Om du ikke camper der, er det enkleste å benytte seg av en av de andre stasjonene.

Se også vår seksjon for Spørsmål og svar