Historien

Å spille på hjemmebane er alltid gøy for et band. Så bandet+Tom ble dermed arrangører for sin egen lille bygdefest.

Foto: Bjørg Fossli

Et band og en kveld, ble til tre band og et døgn. Og camping måtte vi jo tilby! Dermed begynnte en liten snøball å rulle og denne lille festivalen har gradvis vokst seg litt større for hver gang siden starten i 2016.

De som styrer Fjordbrøl består av tre kamerater som ønsker å lage litt liv og røre for folk flest. Thomas, Tom og PABben satser på en bred målgruppe: alle over 18! Vi forsøker å finne artister som favner rundt de fleste aldresgruppene. Her skal det være takhøyde nok for alle! Som regel legger vi det opp slik at dagen begynner med «snill» og radiovennlig muskikk før det jazzes opp og avsluttes med mer country- og rocke-preg. Du vil sannsynligvis høre mye av den samme musikken som høres på bygdefester, det være seg lokale eller nasjonale navn.

Vi har som mål at det skal bli en tradisjon å arrangere festivalen hvert andret år. Det kan kanskje høres litt rart ut at det ikke blir Fjordbrøl hvert år, men vi mener blant annet at det blir en ekstra «høydare» for folk flest når det endelig er Fjordbrøl igjen etter ett års pause mellom!

Thomas (Trommas) og PABben spiller i Rød Mix og det er følgelig et band du sannsynligvis vil se på Fjordbrøl, og kanskje får de ferdig den nye Fjordbrøl-låta før årets arrangement.
Sikkert er det hvertfall at de trives veldig godt på hjemmebane!

De opprinnelige planene for Fjordbrøl 2020 var å øke fra 1 til 2 dager med underholdning. Og også ha tilgjengelig camp fra fredag til søndag. Lineup`en var klar for publisering i begynnelsen av mars. Så kom Covid 19 og resten er historie…

Nå håper vi altså, hvis alt går riktig vei, at vi likevel kan arrangere et mindre Fjordbrøl (Se gjerne spørsmål og svar siden vår). Det vil bli uten camp, men fortsatt som et todagers arrangement.

Vi lever derfor fortsatt i trua om at vi skal få stelt i stand noe baluba på Herefoss første helga i juli!

Velkommen skal du være!