fbpx

Historien

Å spille på hjemmebane er alltid gøy for et band. Så bandet + Tom ble dermed arrangører for sin egen lille bygdefest.

2016! Foto: Bjørg Fossli

Et band og en kveld, ble til tre band og et døgn. Og camping måtte vi jo tilby! Dermed begynte en liten snøball å rulle og denne lille festivalen har gradvis vokst seg litt større for hver gang siden starten i 2016.

Arrangøren av «Fjordbrøl» – «Sabla Moro» –  satser på en bred målgruppe: alle over 18! Vi forsøker å finne artister som favner rundt de fleste aldersgruppene. Her skal det være takhøyde nok for alle! Som regel legger vi det opp slik at dagen begynner med «snill» og radiovennlig musikk før det jazzes opp og avsluttes med mer country- og rocke-preg. Du vil sannsynligvis høre mye av den samme musikken som høres på bygdefester, det være seg lokale eller nasjonale navn.

Vi har som mål at det skal bli en tradisjon å arrangere festivalen hvert andre år. Det kan kanskje høres litt rart ut at det ikke blir Fjordbrøl hvert år, men vi mener blant annet at det blir en ekstra «høydare» for folk flest når det endelig er Fjordbrøl igjen etter ett års pause mellom!

Fjordbrøl 2018. Foto: Jaafoto

Korona gjorde 2020 til et litt spesielt år og derfor ble det utsatt et år. 2021 ble et knallår med 1000 gjester hver kveld og vi var utsolgt flere uker før festivalen!

Campen var full og vi måtte sette inn busser fra de nærmeste byene.

I 2023 skulle Fjordbrøl arrangeres men etter flere uheldige omstendigheter ble Fjordbrøl 2023 avlyst.

Nå er tiden inne for ny festival og i 2024 kommer Lothepus til sørlandet for å hjelpe til!
Vi forventer over 2000 personer per dag i bygda når artister som Gunslingers, 3 Busserulls, Sofie Svensson, Trang Fødsel og Keiino står på scenen 7. og 8. juni på herefoss!

Oversikt over Fjordbrøl 2021 med kohorter. Foto: JAafoto

Mi brøles!