Historien

Å spille en lokal plass er alltid gøy for et band. Et band og en kveld ble til to og tre band. En kveld ble et døgn. Camping måtte man jo tilby!

Foto: Bjørg Fossli

I 2016 ble planene om «å spille på Herefoss en kveld» plutselig til noe litt større. Om den vokser seg større med flere kvelder vil tiden vise men allerede i 2018 vil du få en mer komplett opplevelse!

De som styrer Fjordbrøl består av tre kamerater som ønsker å lage litt liv og røre for folk flest. Thomas, Tom og PABben satser på en bred målgruppe: alle over 18! Dagen begynner rolig – nærmest med visesang og radio-vennlig musikk og avsluttes med mer country- og rocke-preg. Du vil sannsynligvis høre mye av den samme musikken som høres på bygdefester så være lokale eller nasjonale navn.

Vi har som mål at det skal bli en tradisjon å arrangere festivalen hvert andret år. Det kan kanskje høres litt rart ut at det ikke blir Fjordbrøl hvert år, men vi mener blant annet at det blir en ekstra «høydare» for folk flest når det endelig er Fjordbrøl igjen etter ett års pause mellom!

Thomas (Trommas) og PABben spiller i Rød Mix og det er følgelig et band du sannsynligvis vil se på Fjordbrøl, og kanskje får de ferdig den nye Fjordbrøl-låta før årets arrangement.
Sikkert er det hvertfall at de trives veldig godt på hjemmebane!

Og spesiellt når de drar igang på stranda ved Herefossfjorden.

Da blir det baluba!