Steven Kvinlaug

Steven Kvinlaug hadde en gang en båt og han ror til Fjordbrøl på fredagen til det han kaller «ønskekonsert»! Han tar imot ønsker fra publikum så alt ligger til rette for at han spiller den perfekte konserten!

Steven Kvinlaug

Steven er født i Boston i USA, men har bodd nesten hele sitt liv i Kvinesdal.

Han forteller: «Min musikalske karriere hadde sitt utspring i at jeg var en innbarka Beatles fan, og syntes musikk var utrolig moro å jobbe med. Jeg ble tidlig medlem i et rockeband, og da jeg var i begynnelsen av tjue årene fikk jeg jobb som gitarist i bandet til Teddy Nelson.

Dette var mitt første møte med countrymusikken. På denne tiden skrev jeg også en del sanger for han. Etter dette har det blitt flere egne produksjoner, en del tekstskriving, samt mange spennende opptredener med eget band.

Høydepunktet så langt var da jeg i 1987 sang på Wembley stadion med Tanya Tucker, Emmylou Harris, Jerry Lee Lewis, Bobby Bare, samt en rekke andre stjerner, foran 30 000 tilskuere. Det var en helt utrolig opplevelse. I tillegg har det også blitt en del opptredener i USA. Jeg har også hatt mange artige jobber med Kris Kristoffersen, Johnny Cash, Carl Perkins og mange andre. Kris Kristoffersen har i alle tider vært mitt musikalske forbilde, men jeg har også stor sans for stjerner som Alan Jackson og Keith Urban og The Eagles.»