fbpx

3 Busserulls

Få band fyller rollen som Norges eldste boyband like godt som 3 Busserulls!

Yngre, friskere og mer rocka enn noen gang.
Bli med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester i deres politisk ukorrekte univers hvor de presenterer kjente sanger fra 3 Busserulls karriere. Alt servert med bøttevis av sjølironi!

Busserullene skaper garantert hallelujastemning, om de trør til med St. Pauli Blues, Øl, øl og mere øl, Plukka plommer i Hardanger eller Flikk-flakk i Flekkefjord! Til sammen kan de skilte med 15 LP/CD.
De fortsetter å etter år å trekke fulle hus i bygd og by. Også ungdommen er med fra første strofe: «Halleluja, allesammen!»

3 Busserulls er en av våre mest rutinerte underholdningsgrupper.
– Endelig fikk jeg spille i band igjen, sier Gunnar Andersen med fartstid i 3 Busserulls siden 1978!

I dag er Busserulls Jubalon Orkester originalbandet som turnerte og spilte på plater siden 80-tallet: Gunnar Andersen (Vokal), Torbjørn Økland/Alexander Flotve (gitar), Jostein Hustveit (trommer), Inge Enoksen (keybord), Inge Johnsen (bass).

De siste årene har vært fantastisk – Jubileumsforestillingen «Lått og Løye i 40 år», spilt i Kulturhus ble en kjempesuksess. Det ga mersmak å turnere med forestillingens musikere, som har vært med Busserulls siden 80-tallet på turneer og plateinnspillinger. Platen, Jubalon, den første samlingen av Busserulls Beste kom ut i 1989.
I by og bygd trekker de fulle hus og skaper latter og hallelujastemning, – med fornøyde publikummere og arrangører. Og ikke minst, et ungt publikum, som er med fra første strofe; ”Halleluja alle sammen…”.

3 Busserulls er kultur! Et kulturfenomen utsprunget fra bygdemiljø og vekkelsesmøter. Fra sjømannstradisjon til oljeplattform.
Fra utkanten – både geografisk og kulturelt!
Humor og ramsalt samtidskommentar, om det handler om kystkultur eller dobbeltmoral.

I forbindelse med at plateselskapet Universal Music ga ut en dobbel CD med tittel: ”kan du huska…3 Busserulls 47 beste”, skrev Bård Ose (NRK) i en medfølgende biografi: Det er noe uimotståelig smittende ved platene til 3 Busserulls. Noe befriende uhøytidelig som gjør at alle – selv den verste surpomp eller fanatiske avholdsmann – er nødt til å komme i godt humør. Hver tilhenger har sin egen teori om hva grunnen kan være, og her er min:
3 Busserulls vet at hele poenget er å glede folk!