fbpx

Arenakart

Fjordbrøl holder til i sentrum av Herefoss langs den idylliske Herefossfjorden med kort avstand til fine turområder, badeanlegg, sandvolleyball, butikk og parkeringsmuligheter.

CAMPEN:

Vår camp ligger på østsiden av festivalen og har direkte connect til festivalområdet. Området er nøye valgt ut for å gi deg toppen av idyll med nydelig utsikt utover fjorden under ditt opphold hvor det skal være behagelig å kunne trekke seg litt tilbake. Hvis du ikke har bestilt plass på campen kan du likevel få full tilgang til området hele helgen for kun 400,-

Har vi kanskje klart å lage Sørlandets fineste camp?

FESTIVALOMRÅDET:

Området har direkte kontakt med inngang både fra campen og til de som er våre daggjester. Her inne blir du omringet av «Fjordbrøl-stemning» med ulike salgsteder, spiseområde, god plass til å bevege seg, ulike effekter og ikke minst hovedscenen som sørger for topp stemning inn i nattetimene.

INNGANG TIL CAMPEN:

Når du kommer til Herefoss vil du lett finne ut av hvor du skal bevege deg for å komme til din inngang, om det er campområdet eller inngangen for de som skal direkte inn i festivalområdet. Vi sørger for god skilting!

PARKERING:

For de som ankommer med egen bil vil det være svært lett å se via vår skilting hvor man kan parkere. Vi har sørget for at det ikke er langt å gå til festivalområdet!

KIOSK:

På torsdag har vår kiosk åpent fra 18:00-23:00. Fra fredag åpner kiosken kl 09:00 og vil holde døgnåpent helt til søndag kl 15:00. Her serverer vi blant annet pizza, burger, toast, pølser, frokostmeny og kjesk for å nevne noe.