fbpx

Fjordbrøl 2023 avlyses

Fjordbrøl skulle arrangeres 30. juni og 1. juli 2023 på Herefoss, men blir nå avlyst.

Etter flere uheldige omstendigheter har vi valgt å avlyse årets festival på Herefoss. Det er blant annet utfordringer med årets bookinger og det generelle mangfoldet av eventer som har oppstått – spesielt i år – som er grunnlaget for avgjørelsen.

Å arrangere en festival i denne størrelsen krever mye økonomisk, og risikoen er ekstremt stor. I lys av nevnte konkurranse og bookinger ser vi risikoen større enn vi ønsker å ta. Vi kunne kastet oss ut i det og satset, men vi tror både leverandører og samarbeidspartnere heller setter pris på en sunn økonomisk holdning og at vi består som organisasjon fremover. Det har vært diskutert om vi skal nedskalere, men vi syntes Fjordbrøl fortjener å bli arrangert slik som Fjordbrøl har blitt å kjenne.»

Det er kun årets Fjordbrøl som blir kansellert, og vi setter oss ned allerede til høsten og ser på om de skal arrangere enten i 2024 eller 2025 igjen.

Fjordbrøl 2021

Vi beklager til alle som har kjøpt billetter, alle som har gledet seg til sommeren og alle som har satt av tid til å delta på Fjordbrøl – enten som gjester eller som arrangør. Vi håper på forståelse og garanterer at vi er tilbake senere!

Alle billetter som er solgt vil bli refundert.